• 5th & 6th Grade Schedule

    Time

    Period

    Length

    Lunch

    7:15

    Homeroom/Locker

      

      

    7:20-7:30

    Breakfast

      

      

    7:35-7:50

    Homeroom/Advisory

    15 minutes

     

    6th grade

    5th grade

    lunch

     

    11:30-11:55

    12:20-12:45

    2:55

    Bus dismissal

     

     

    3:00

    Car rider dismissal

     

     

    7th & 8th Grade Schedule

    Time

    Period

    Length

    Lunch

    7:15-7:25

    Breakfast

      

      

    7:30 - 7:45

    Homeroom/Advisory

    15 minutes

     

    7:48 - 8:48

    1st

    60 minutes

     

    8:51 - 9:51

    2nd

    60 minutes

    4 min Locker Break

    9:55 - 11:45

    3rd

    85 minutes + 25 minutes for lunch

     8th grade lunch

    10:25- 10:50

     7th grade lunch

     11:00-11:25

    11:48 - 12:48

    4th

    60 minutes

     

    12:51 - 1:51

    5th

    60 minutes

    4 min Locker Break

    1:55 - 2:55

    3:00

    6th

    Car rider dismissal

    60 minutes

     

    Lunch Schedule

    10:25-10:50

    8th  grade

     

    10:27-10:52

    8th grade

     

    11:00-11:25

    7th grade

     

    11:02-11:27

    7th grade

     

    11:25- 11:50 

    6th grade

     

    11:30- 11:55

    6th grade

     

    12:20-12:45

    5th grade

     

    12:22-12:47

    5th grade